18 Ocak 2011 Salı

Peynirli Kabak Sefası


Et yemeklerinin yanına servis edebileceğiniz pratik bir lezzet...
 
Peynirli Kabak Sefası
Malzemeler:
  • 2 adet kabak
  • 1 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
  • 1 kibrit kutusu beyaz peynir
  • 1 kibrit kutusu yağlı tulum peyniri
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
Yapılışı:
  1. Kabakların dışı tıraşlanır ve uzunlamasına ikiye bölünür.
  2. Fırça yardımıyla her tarafına zeytin yağı sürülür.
  3. Fırının ızgara bölümünde 15 dk pişirilir.
  4. İçleri oyularak pul biberli rendelenmiş peynir karışımı içlerine doldurulur.
  5. 180 derece fırında 15 dk pişirilir.
Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bu gadget'ta bir hata oluştu