6 Ekim 2010 Çarşamba

Kayseri Mantısı


Arkadaşım Hanife'nin düğününe Kayseri'ye gittiğimizde Kaşıkla diye bir restorana götürdüler bizi. Kayserililer bilirler. Meşhur bir mantıcıymış orası. Orada yiyebildiğiniz gibi  paketlenmiş halde, daha sonra pişmek üzere hazırlanmış olarak da alabiliyorsunuz. Üstelik yanında sosu da hazır. Bu paketleri yaklaşık 3 ay buzlukta saklayabiliyorsunuz. Hazırlanış tarifi de kutunun üzerinde ayrıntılı olarak yazılmış. Fiyatı normal mantıdan biraz daha pahalı olmasına rağmen ilgi büyük. Çünkü minik minik yapılmış o hamur parçalarının içinde hiç ummadığınız kadar çok kıyma var. Hakkını veriyor yaniii....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bu gadget'ta bir hata oluştu