1 Ocak 2011 Cumartesi

Sebzeli Et Haşlama

 
Sebzeli Et Haşlama
Malzemeler:
  • Yarım kilo dana kuşbaşı
  • 3 patates
  • 3 soğan
  • 2 kırmızı biber
  • 3 diş sarımsak
  • 5 çarliston biberi
Yapılışı:
  1. Kuşbaşı et düdüklü tencerede yarım saat haşlanır.
  2. Tencereye iri doğranmış patates, soğan ve biberler atılır.
  3. Sarımsaklar 2 ye bölünerek atılır.
  4. Tuz, karabiber ve pul biber ilave edilerek 20 dk daha pişirilir.
  5. Limon sıkılarak afiyetle yenir.
Afiyet olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bu gadget'ta bir hata oluştu