Et yemeklerinin yanına servis edebileceğiniz pratik bir lezzet...
Peynirli Kabak Sefası
Malzemeler:
- 2 adet kabak
- 1 yemek kaşığı zeytin yağı
- 1 kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
- 1 kibrit kutusu beyaz peynir
- 1 kibrit kutusu yağlı tulum peyniri
- 1 tatlı kaşığı pul biber
Yapılışı:
- Kabakların dışı tıraşlanır ve uzunlamasına ikiye bölünür.
- Fırça yardımıyla her tarafına zeytin yağı sürülür.
- Fırının ızgara bölümünde 15 dk pişirilir.
- İçleri oyularak pul biberli rendelenmiş peynir karışımı içlerine doldurulur.
- 180 derece fırında 15 dk pişirilir.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder